Reclama Cini Minis

Sincer, nu sunt sigură că ăsta e spotul care rulează acum la TV. N-am reușit să rețin decât că e ușor scârboșel, dar parcă-mi vine să spun că asta e o reclamă mai veche, iar cea mai recentă e fără agresiunea finală și doar cu scene de tandrețe dizgrațioasă (n-o fi cea mai fericită exprimare, dar există doar atât de multe feluri în care să poți descrie rezonabil franțuzeala dintre două Cini Minis):

Oricum, fie că e ăsta sau nu, ideea e tot cam pe acolo și nu pot să nu observ că Nestlé preferă să meargă pe linia asta a instinctului. În fond, și pentru Lion rulează tot un spot care presupun că vrea să graviteze în jurul ideii de atât de bun încât îți pierzi controlul. Dar și ăla-i scârboșel și, culmea, parcă lui i s-ar potrivi mai bine strategia, dat fiind numele produsului…

Ce să zic? Dacă n-aș ști că-i bun produsul și ar fi să-mi bazez decizia de cumpărare strict pe baza spotului, cred că aș zice lejer ”nu, mulțumesc”. Chiar nu reușește să-mi comunice pozitiv și nu-s convinsă că mi-ar smulge un zâmbet nici măcar dacă aș fi iar copil (poate pe publicul ăsta mizează, deși ar fi foarte discutabil dacă aș fi încântată de spot în calitate de părinte).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s