Reclama Zuzu – Acum e momentul!

Cred că am remarcat noile ambalaje înainte de a vedea spotul și mi s-a părut o idee foarte, foarte bună. Sunt simpatice, practice, ne gâdilă bine-n ”American dream” și clar se disting de toate celelalte (inclusiv ca volum). Bonus, pun pariu că gospodinele din toată țara le vor găsi n utilizări practice și după ce vor termina laptele din ele.

Oricum, e de înțeles de ce a trebuit să apară și un spot care să facă tuturor cunoscut noul ambalaj și-mi place conceptul spre care s-au orientat. Doar că, nu știu, mie mi se pare că povestea cam sfidează logica pe ici, pe colo. Dar chiar și așa a ieșit o reclamă destul de OK, caldă, cu mult zâmbet, cu emoții pozitive-n conjuncturi de tot felul, cu copii, cu prieteni, cu familii fericite etc. și la final chiar te lasă cu o stare bunicică:

One thought on “Reclama Zuzu – Acum e momentul!

  1. Idea mea de o reclama, din pacate este doar scrisa, este: filmat de afara o casuta in munti intr-o zi ploioasa mergand in casa se vede o fata imparutita, si stransa la televisor, la un moment dat bate cineva la usa, merge si trage de ea pana la usa cand deschide se uita jos si vede o cutie veche precum un mic cufar de lemn, il ia, merge inapoi la televizor si il deschide , se uita si vede cutia de Zuzu radiand precum culoarea soarelui, o ia se uita deschide cutia si in fata ei apare un barbat frumos in fata ei imbracat, aratos, ea decide sa ia o gura din Zuzu, cand observa ca dispare o bluza de pe barbat, mai bea o gura si mai dispare o imbracaminte, ea extaziata se apuca si bea toata cutia dintr-o data, pe langa gustul ce ii insenineaza chipul cand se uita catre barbat, barbatul ramane gol dar defapt este sa spunem “pictat” in culorile abmalajului noului zuzu iar pe piept abmalajul cutiei Zuzu, si se intoarce inapoi cadrul spre ea , ea ramande cu un zambet de uimire si dorinta, pe urma apare transparent reclama cutia zuzu, cu sloganul, “Satisfaceti sanatos placerile vieti”, ” ZuZu te ajuta sa fii Santos”. Sper ca m-am exprimat cat de cat in scris binenteles avand in minte exact reclama filmata pas cu pas, Marius.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s