Recalama Vodafone – Reputador

Nu spun că nu e inspirată ideea de a merge spre categoria ”geek”. Ba chiar au în conceptul ăsta o mulțime de teme cu care sigur ar putea rezona ușor și intens o mulțime de tineri de vârsta lor. Dar execuția și detaliile care dau formă conceptului… Cum s-o zic frumos? Categoric au avut și campanii mai bune cei de la Vodafone 🙂 . Dar așa e când faci spoturi pe bandă (apropo, de ce s-or fi chinuind, oare, cu un asemenea flux?). Chiar n-ai cum să ai idei grozave tot timpul:

Iar dacă spotul în sine e doar ușor jenant pe ici, pe colo, ”episodul-pilot” din seria care înțeleg că se va dezvolta în jurul celor doi protagoniști e chiar nefericit:

4 thoughts on “Recalama Vodafone – Reputador

 1. Cand am vazut reclama, m-am gandit ca e ceva aplicatie oarecum legata de vanzari pe net. Ca toate celelalte. Oricum ceva cvasi-functional pe un segment suprasaturat al pietei.

  Acuma am cautat pe internet ca sa constat ca e o porcarie inutila ce necesita un calculatorul pornit ca sa… Ruleze niste fisiere audio cand nu esti acasa?

  Cu ce scop? Sa te dai mare in fata vecinilor? Cui ii pasa de vecini? Unde locuiesc nici nu-mi stiu vecinii si atata timp cat nu ma deranjeaza, sa faca ce vor.

  Si chestia cu a porni sunete sa simulezi ca esti acasa… Asta doar intareste idea ca suntem o tara de hoti.

  Ma gandeam si eu in calitate de dezvoltator de software ca au venit oamenii astia cu ceva idee reusita si cei de la… Nici nu stiu ce firma de telefonie e, s-au gandit sa-i faca reclama. Aș! Doar un jeg pentru manelari sa-si deranjeze vecinii.

 2. Pingback: Reclama Vodafone – Supernet | Publicitate românească

 3. Pingback: Reclama Vodafone – Bunici de Duminică | Publicitate românească

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s