Reclama Monopoly – Pisica

Mi se pare fascinant că cei de la Hasbro au simțit nevoia să mai adauge un pion în formă de pisică și să facă și reclamă (difuzată internațional) pentru a marca evenimentul! Se declarase deja de câțiva ani că pisicile au cucerit Internetul, e știut că sunt grozav de populare pozele de tot felul cu mâțâitele (inclusiv cele în care lumea se plânge de cât sunt de pretențioase, dificile și poznașe), au nșpe site-uri dedicate, iar prin rețelele sociale circulă cu număr record de share-uri orice le include (mda, pe testate, chiar și pentru publicuri ceva mai rafinate). Dar asta…

La drept vorbind, asta probabil că reflectă realitatea din teren. Și uitându-te doar la spot nici n-ai imaginea de ansamblu. Căutând informații în plus pe pagina de Facebook a jocului Monopoly, înțeleg că a existat de fapt un proces de vot pentru stabilirea noului pion ”și șoc!” a câștigat pisica, iar felina va înlocui fierul de călcat.

PS: Să nu mai spuneți la nimeni că pe undeva există o fractură logică în faptul că noul pion n-are cum să rezolve problema pisicii reale din casă urcate pe tabla de joc, dar cui îi pasă? Important e că a ieșit reclama cu pisica! Na, să vă treacă, aici chiar cu o calitate mai bună a imaginii:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s