Reclama Lays – Puya și Cabral – Bagă bani – Valiza

În continuare mie-mi sună rău banii din punga de mâncare, dar știu bine că-i fixul meu și atât. Însă nu pot să nu mă bucur că măcar o parte din banii alocați campaniei vin acum cu valiza și, chit că valiza i-a adus cuiva o condamnare, tot ea rămâne un simbol bun pentru bogăție că, deh, tot ce nu mai încape într-un portofel omenesc sună mult :D. De asemenea, mi se pare foarte inspirată asocierea cu melodia lui Puya (chiar apreciată la vremea ei), deși e foarte probabil ca ideea să fi venit destul de natural în condițiile în care Puya a mai apărut în campanii Lays. Oricum, a ieșit un spot destul de simpatic și n-am niciun dubiu că și campania în sine va avea succes:

5 thoughts on “Reclama Lays – Puya și Cabral – Bagă bani – Valiza

 1. nu stiu sincer cat de mult se lasa convinsi de puya, pana la urma e o vedeta dar…nu e gen smiley, e altceva… e ca si cum ar face reclama 50 cent la ulei de corp :)))

   • poi chipsul tot se vinde, in fct de pret, de promotie, nu te mai gandesti tu ca ii face relcama puya daca tie iti place cu smantata si ciuperci, e singurul pe piata

   • A, da, monopolul (oligopolul?) vinde orice :D. Dar dacă ar fi așa, de ce ar mai investi în publicitate? Oare Chio cu mititei și hamsii sau cu ce Dumnezeu or fi ăștia noi au început să se vândă? :))

   • sunt sigura ca lumea a incercat, printre care si eu, dar numai de curiozitate, ca mai degraba merge un mic decat o punga de chipsuri, nu? :))
    dar ai zis de hamsii, :)) nu exista inca dar poate te aude cineva :)))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s