Lucruri mici care-mi plac 1

În lumea asta extrem de competitivă nu poți să lași nimic la voia întâmplării dacă vrei să ai rezultate bune. Iar unul dintre aspectele la care noi, consumatorii, nu ne gândim prea mult la nivel conștient e ambalajul. Și când vine vorba de ambalaje, eu mă gândesc mereu cu apreciere la designul unitar dintre sticla de șampon și cea de balsam a mărcii Head&Shoulders:

E genul ăla de lucru mic care contează 🙂

3 thoughts on “Lucruri mici care-mi plac 1

  1. Da au un aspect ,,interesant” care mie una imi inspra simbolul yng si yang. Parca suntem obligati sa cumparam ambele produse. Cum un asemenea desing de,,nedespartit”. Pana la urma sunt produse de ,,intretinut” podoaba capilara cu aceeasi concentratie de substante bune si rele pentru scalp, la fel ca alte produse din aceasta gama. Merita oare toata investitia de dragul brand-ului?

    • Simplul fapt că și tu simți că ”parcă suntem obligați să cumpărăm ambele produse” cred că face să merite. În plus, eu (ca și consumator) mă simt mai bine când văd că producătorul își dă silința cât mai mult, inclusiv în ceea ce privește detaliile. Unele lucruri sunt sigură că nici nu le percep, dar fac parte din ceva-ul de ansamblu care mă face să-mi placă produsul X sau Y.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s