Reclama Big Milk Bucuria vine din lucruri simple

N-am cum să-i contrazic. Bucuria chiar vine din lucruri simple. Dar spotul e ciudățel tare. Exceptând faptul că e foarte ”de vară”, nu prea are legătură cu înghețata. Cât despre lucrurile simple… Eu una nu prea asociez nici surfingul și nici creaturile mistice cu simplitatea. Presupun că pe undeva esența lucrurilor simple din reclamă era în petrecerea timpului cu apropiații și contemplarea peisajului, însă chestiile astea sunt într-un plan secund îndepărtat față de crabul care face surf pe un băț de înghețată. Și nu neg nici faptul că e și asta o imagine foarte aparte, chiar memorabilă. Dar când efectul ”wow” nu e bine legat de context nu face chiar toți banii 🙂

6 thoughts on “Reclama Big Milk Bucuria vine din lucruri simple

    • Noemi, pot să fiu de acord că nu suntem de acord :). Mie mi se pare o legătură forțată. La urma urmei, putea să fie reclamă la orice călărea micul crab și nu-i schimba cu nimic sensul.

  1. mi se pare interesanta .. destul de atractive incat sa ramana in mintea oamenilor …. Dar mai important , stie cineva numele melodiei de pe fundal ?

  2. e foarte haioasa si pun pariu ca si-a atins scopul. zice si arata big milk de vreo 2 ori, ala mananca inghetata, batul.. si crabul e intr-adevar.. “mistic”

  3. Pingback: Reclama Big Milk Yogurt | Publicitate românească

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s