Reclama Spor de la Policolor

Pun pariu că pentru mai toată lumea e un chin numai gândul la următoarea văruială. Tot deranjul, toate mutările și permutările de lucruri și mobilier etc. Așa că întotdeauna am apreciat sloganul ”vopsești ușor”. Aproape că-ți mai temperează disconfortul mental, deși nu procesul care implică propriu-zis bidineaua e problema. Dar ce am observat nou în spotul ăsta e faptul că sloganul clasic ”vopsești ușor, vopsești cu Spor” a devenit ”vopsești ușor, vopsești cu Spor (de la Policolor)”, plus un ultim cadru sugestiv vizual pentru producător. Oare urmează să scoată pe piață încă o varietate de ceva și e important să fie la fel de familiar numele de Policolor ca Spor? Rămâne de văzut. Însă diferența am observat-o și ceva, pe undeva, se întâmplă de n-a mai fost suficient cadrul final de până acum cu găletușa și Policolorul mic de pe ea (de exemplu).

Iar în rest, reclama asta e chiar bunicică. E plăcută la ureche și mai ales la ochi prin culori calde, spații deschise, personaje zâmbitoare. Și nu doar că te invită să te relaxezi la gândul următoarei curățenii serioase, ba chiar te încurajează să redecorezi mai des, să te joci și să experimentezi.

9 thoughts on “Reclama Spor de la Policolor

  1. Puteti sa ma ajutati cu un link sau o postare cu noile reclame la berea Bucegi, cu cei trei din serialul Las Fierbinti? Nu o gasesc pe site-ul oficial Heineken, nu pe youtube…daca cumva aveti orice informatie va rog sa imi trimiteti mesaj.
    Cu multumiri…

    • Din ce am reușit să găsesc, nu pare să fie o melodie ”comercială”. Pare să fie luată de undeva de aici http://www.deepeastmusic.com/#/?page=Home (eventual modificată de Blue Island Productions). Dar asta e mai degrabă deducție pentru că nu știu exact cum funcționează lucrurile în industrie (indiciul a fost mențiunea de pe YouTube de la spot – library music by Deep East Music / Blue Island Productions).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s